Overnachten in de IJmond

De Presail IJmond en de gehele SAIL Amsterdam periode is natuurijk de ideale periode om de IJmond te bezoeken.

Als u PreSail IJmond wilt bezoeken en dit wilt combineren met een weekendje IJmond dan raden wij u aan om van de volgende arrangementen gebruik te maken;

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach

Contactgegevens

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach
Kennemerboulevard 250
1976 EG IJmuiden aan Zee
T: +31 (0)255 566 999
F: +31 (0)255 566 900
E: info@holidayinn-ijmuiden.nl

Op slechts 150 meter van het strand vindt u Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach. Wakker worden met het geluid van de zee, genieten van een heerlijk diner in restaurant Beaufort en ontspannen in onze sauna. Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach is dé plek voor een compleet verzorgd weekend aan de kust. Bekijk hier de video van het hotel.

Het hotel beschikt over 146 comfortabele kamers en suites. De meerderheid van de kamers beschikt over een balkon met schitterend uitzicht over de Kennemerduinen of de Marina Seaport IJmuiden. In dit familievriendelijk hotel bent u van alle gemakken voorzien. Kinderen ontbijten en dineren gratis en kunnen zich uitleven in de speciale speelzaal.

Ook voor al uw zakelijke evenementen bent u hier aan het juiste adres. Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach heeft 14 vergaderzalen en een unieke conference & event floor die ruimte biedt tot 900 personen. Hier kunt u uw evenement of meeting aankleden zoals u dat wilt. Van een barbecue op het dakterras tot een bedrijfsfeest met lichtshow.

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach bevindt zich op ongeveer 15 minuten lopen van het PreSail IJmond evenement.

Voor meer informatie: holiday-inn-ijmuiden-seaport-beach

Landgoed Duin & Kruidberg


In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem ligt het schitterende Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Dit authentieke landhuis werd in 1907 gebouwd in opdracht van tabak- en theehandelaar Jacob Theodoor Cremer. Samen met zijn vrouw Annie Hogan woonde hij in het grootste woonhuis van Nederland. Tegenwoordig huisvest Landgoed Duin & Kruidberg 75 hotelkamers, trendy Brasserie & Loungebar DenK, Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob, vijf klassieke stijlkamers, die perfect geschikt zijn voor vergaderingen, diners, recepties of een high tea en een conferentiecentrum met tien moderne vergaderzalen. Ook is Landgoed Duin & Kruidberg een officiële huwelijkslocatie, waarbij trouwen in de Engelse tuin ook tot de mogelijkheden behoort. De vele mogelijkheden op en om het landgoed maken uw verblijf compleet. Wilt u een rustgevende wandeling maken door de groene bossen en duinen richting Bloemendaal aan Zee of wat meer reuring opzoeken in een van de nabijgelegen steden? De opties zijn grenzeloos en u keert gegarandeerd herboren terug na een bezoek aan het landgoed.

Vanuit Landgoed Duin & Kruidberg fietst u door de Kennemerduinen in 20 minuten naar de havens van IJmuiden en het PreSail IJmond evenement.

Voor meer informatie: Landgoed Duin & Kruidberg

Klik hier voor een overzicht van alle hotels, campings en B&B’s in de gemeente Velsen.
 

Contact

Stichting Havenfestival IJmuiden

Postbus 290 1970 AG IJmuiden info@havenfestivalijmond.nl

Productie

Levensgenieters productie@havenfestivalijmond.nl

Pers

Friso Huizinga Communicatie communicatie@havenfestivalijmond.nl